BAHAN-BAHAN
BAHAN A
250 g
Mentega (lembut)
100 g
krim cheese (lembut)
115 g
gula icing
40 g
susu pekat manis
50 g
susu cayaq@ fresh cream
6 g
pwrna... (ikut suka )
BAHAN B
360 g
Tepung Jagung (cap bintang)
50 g
Tepung Gandum
40 g
Tepung Kastad
PENYEDIAAN
Satu
kan Bahan A... putaq sebati. Jangan sampai kembang
Masuk
Bahan B sikit2.
Uli ...
kalua lembut sangat tambah tepung jagung sikit2.
kalau teragak
keras masuk susu pekat manis sikit2.
Bila
tak melekat kat tangan boleh menyemperittttttt...
api
180.. 25 minit... ikut oven masing2
Kalau nak
buat Semperit Yogurt strawberry... jangan masuk Cheese.. susu pekat n susu cair...
masuk ja yogurt 135 gm...
No comments:
Post a Comment